Ο αγώνας για το άσυλο δεν δικάζεται

Ο αγώνας για το άσυλο δεν δικάζεται

Ο αγώνας για το άσυλο,τη Δημόσια Παιδεία και τις ελευθερίες δε δικάζεται!

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους 2 φοιτητές που συνελήφθησαν στις 11/11/2019 και οδηγούνται σε δίκη ,επειδή συμμετείχαν στην συγκέντρωση-διαμαρτυρία των φοιτητικών συλλόγων στην ΑΣΟΕΕ κατά του αυθαίρετου lock out της σχολής και την μη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του φοιτητικού συλλόγου.
Την ημέρα εκείνη η κυβέρνηση της ΝΔ και οι δυνάμεις καταστολής έδειξαν τον αυταρχισμό τους και προέβησαν σε ακραίες πράξεις βίας τόσο με την χρήση χημικών στους/στις εγκλωβισμένους/ες φοιτητές/τριες εντός της σχολής όσο και με τις βιαίες επιθέσεις σε αλληλέγγυους/ες που συγκεντρώθηκαν εκτός αυτής. Είναι εμφανές πως φοβούνται όποιον/α εξεγείρεται , όποιον/α πάει τους αντιτίθεται. Είναι εμφανές λοιπόν πως φοβούνται το φοιτητικό κίνημα το οποίο παλεύει για παιδεία δημόσια και δωρεάν κόντρα στα σχέδια τους για την εκπαιδευτική αναδιάρθρωση. Προσπαθώντας να μας τρομοκρατήσουν προχώρησαν στις βίαιες και ανυπόστατες συλλήψεις των δύο φοιτητών, αλλά κατάφεραν να φανερώσουν την φοβική τους στάση και να ξεσηκώσουν ένα κύμα αλληλεγγύης.
Καταγγέλουμε την κύβερνηση και την αστυνομία για την τρομοκρατική τους συμπεριφορά.
Απαιτούμε την αποσύρση όλων των κατηγοριών και την αθώωση των 2 φοιτητών που συνελήφθησαν για την συμμετοχή τους στην συγκέντρωση των φοιτητικών συλλόγων στην ΑΣΟΕΕ την Δευτέρα 11/11/2019.